Lange tijd heeft Ruud de Wild geprobeerd een koper te vinden voor zijn zeer luxe appartement in de Ruysdaelstraat in Amsterdam Oud Zuid. Hij zette het in de markt voor een prijs van bijna 2,4 miljoen euro, maar zonder succes.

Daarna besloot hij zijn appartement te huur te zetten voor een prijs van 9.995,-- euro per maand , exclusief vaste lasten. Voor de prijs van 9500,-- euro per maand heeft Ruud het weten te verhuren. Het zou gaan om een huurcontract van twee jaar.

De huurder heeft tevens een waarborgsom moeten storten va 20.000 euro, maar woont wel in een paradijs. Het appartement telt vier slaapkamers en drie badkamers en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 361 vierkante meter.

In de hoofdslaapkamer bevindt zich een kledingskast van 7 meter!. De woonkamer is enorm groot en de zeer luxe woonkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft een kookeiland. In de woonkamer is een openhaard die te ontsteken is door middel van een afstandsbediening.

Ruud zelf woont samen met zijn vriendin Ilse Knijn in haar huis in Muiderberg. Dus voorlopig heeft Ruud geen kopzorgen meer over zijn appartement in Oud Zuid. Iedere maand komt er een riant bedrag op zijn rekening binnen, waarvan hij dan de hypotheek van 3 miljoen kan betalen!