Ruud Gullit kan tevreden zijn, want 20 mei jl.l. heeft hij zijn luxueuze villa aan de Richard Wagnerstraat in Amsterdam Zuid verkocht voor een bedrag van 2.375.000,-- euro.

Op de villa lagen in totaal drie beslagen, twee van de belastingdienst en een van zijn bijna ex vrouw Estelle. Met de belastingdienst heeft Ruud een afspraak kunnen, maar het was de vraag of Estelle ook zou meewerken.

Dat heeft ze gedaan, want uit een document die in het bezit is van bekendeburen. blijkt dat zij 23 mei j.l. het beslag op de villa er af heeft laten halen. Dit moet voor Ruud een opluchting zijn geweest.

Wel blijven de beslagen van Estelle en de Belastingdienst op zijn overig onroerend goed bezit gehandhaafd. Bij de verkoop Ruud ook nog winst gemaakt. Hij kocht zijn optrekje, waar hij jarenlang lief en leed met Estelle en de kinderen deelde, in februari 2001 voor een bedrag van 1.951.255, -- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2.087.388, -- euro op vestigen.

De winst die Ruud maakt ligt dus iets onder de 3 ton euro. Of Estelle, als tegenprestatie voor het opheffen van het beslag op de villa, hier ook een deel van krijgt is onbekend. Evenals waar zij straks gaat wonen nu de verkoop van de villa een feit is.