Sinds in juni 2012 bekend werd dat Ruud Gullit en zijn vrouw Estelle uit elkaar zouden gaan, hebben de twee eigenlijk alleen maar recht tegenover elkaar gestaan. Zo liet Estelle een maand na het bekend worden bijvoorbeeld al voor 1 miljoen euro beslag leggen op de villa aan de Richard Wagnerstraat in Amsterdam Zuid.

Tot op heden mocht zij er samen met de kinderen blijven wonen,  maar zoals het er nu naar uitziet zal dat niet echt lang meer duren. Deden vorig jaar al de geruchten de ronde dat Ruud samen met een makelaar in de villa was gesignaleerd, nu is de villa zelf officieel in de verkoop gegaan.

Het enige is wel dat Ruud heeft besloten de verkoop niet aan de grote klok te willen hangen. Het pand staat in de zogenaamde stille verkoop. De verkopende makelaar polst zelf gegadigden. Het is dan ook onbekend welke prijs Ruud vraagt.

Zelf kocht hij de woning in februari 2001 voor een prijs van 1.951.255, -- euro en nam er een hypotheek op van iets onder de 2,1 miljoen euro. De vraagprijs in ieder geval boven de 2,5 miljoen euro liggen.

Wel moet uiteraard de Belastingdienst meewerken aan de verkoop, want de fiscus heeft 2 executoriale beslagen op de villa liggen vanwege inkomstenbelasting die Ruud over een aantal jaren nog moet betalen.

Zeker is wel dat Estelle alvast samen met haar vriend Badr Hari naar een andere woning moet gaan zoeken!!

foto villa: Ferry de Kok