Bronnen in Hamburg bevestigen bekendeburen.nl dat Sabia met haar twee kinderen nog altijd in de prachtige villa aan de Alster woont. De villa waar zijn met Rafael samenwoonde en waarvan hij tot eind juli de huur voor haar betaalde.

Maar wie dacht dat Sabia nu met haar twee kinderen in een achteraf appartementje in Hamburg woont, komt bedrogen uit want zij woont nog altijd in de luxe villa in Hamburg. 'Iedereen had verwacht dat Sabia zou verhuizen, maar tot op heden woont zij nog altijd in de villa. Het is voor iedereen overigens wel een raadsel, waarvan zij dit betaalt. Dat is totaal onbekend', aldus een bron in Hamburg.

Dit is inderdaad een raadsel, want de kale huur en de lasten bedragen rond de 10.000,-- euro per maand. Waar betaalt zij dit van, want buiten af en toe een modellenopdracht en meedoen aan een paar tv programma's , zijn er geen reguliere inkomsten.

Recent werd wel bekend, dat Sabia zou worden achtervolgd door een aantal schuldeisers. Er zouden, volgens het Duitse 'Bild', al drie vorderingen van schuldeisers bij de rechtbank van Hamburg liggen. Gefluisterd wordt dat een van de schuldeisers de verhuurder van de villa is.

Sabia ontkent overigens schulden te hebben. Maar het blijft voor iedereen een raadsel waar zij het geld vandaan haalt om in de luxe villa te blijven wonen.