SBS Shownieuws deskundige en topfotograaf William Rutten, ooit nog de echtgenoot van Nance, heeft zijn landhuis in 's Graveland te koop gezet voor een vraagprijs van 1.850.000  euro.

Zelf kocht hij het landhuis, dat gebouwd is in 1907 en dienst  deed als post-en telegraafgebouw met bovenwoning, in 1991 voor 102.101 euro. Later kocht hij de twee huizen ernaast erbij.

De totale hypotheek bedraagt 136.000 euro. Dat betekent dat wanneer hij zijn landhuis op de vraagprijs verkoopt er een winst vanzo'n 1.750.000 euro aan de horizon gloort. Kassa!!

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Een landhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 596 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt negen, waaronder zeven slaap- en 3 badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen en een kelder. Koken kan in de luxe leuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Buiten een achtertuin van 221 vierkante meter gelegen op het zuiden en een zijtuin is er ook een dakterras.

De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd. Eerdere pogingen om het landhuis te verkopen mislukte, dus hoopt William nu wel een koper te vinden.