Zijn landhuis in 's Graveland die te koop stond voor 1,8 miljoen euro heeft topfotograaf en SBS Shownieuws deskundige WIlliam Rutten uit de verkoop gehaald, maar dat heeft hem niet belet een schitterende woonboerderij te kopen in Eemnes.

KOOPSOM BOERDERIJ WILLIAM RUTTEN

Hij kocht deze voor de prijs van 2.147.500 euro bij een vraagprijs van 2.395.000 euro. WIlliam wist dus door goed te onderhandelen bijna een kwart miljoen van de vraagprijs af te krijgen. Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 2,6 miljoen euro.

INDELING WOONBOERDERIJ WILLIAM RUTTEN

Blijkbaar wil de topfotograaf nog het een en ander aan de boerderij laten verspijkeren. Maar wat krijgt hij voor zijn miljoenen euro's? De woonoppervlakte bedraagt 350 vierkante meter en de boerderij telt acht kaners, waaronder vijf slaap- en drie badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

De luxe keuken staat in verbinding met de living en heeft buiten alle denkbare inbouwapparatuur  nog een tweede keukenblok en beschikt overvloerverwarming. Tevens is er een appartement/ gastenverblijf met een eigen keuken en uiteraard slaapkamer.

Daar bovenop is er nog een bijgebouw met een open keuken plus kantoorruimte en een werkkamer. Ook het bijgebouw kent een slaapvertrek. De tuin is zeer groot en kent diverse terrassen.

Kortom; het lijkt wel een sprookje. Kijk zelf maar.