MAANDELIJKSE HUUR

SBS Shownieuws presentatrice Tooske Ragas en haar man Bastiaan hebben hun appartment in Overveen half mei te huur gezet voor een maandelijkse huur van 1675 euro per maand. Ook dient de huurder een eenmalige waarborgsom te betalen van 3350 euro per maand.

Eerder verhuurden zij het appartement nog voor 1500 euro per maand. Zelf kochten zij dit appartement in 2016 voor 255.000 euro en lieten er in 2022 een hypotheek op vestigen van 411.000 euro.

INDELING APPARTEMENT

Wat krijgt de huurder voor zijn of haar geld?  Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft een woonoppervlakte van 77 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt drie, te weten twee slaapkamers en 1 badkamer.

De keuken komt uit op het balkon welke op het westen is gelegen. De L vormige woonkamer met open haard geeft toegang tot het balkon over de hele breedte.

Het appartement is gelegen op loopafstand van de dorpskern en het station Overveen. Zelf wonen Tooske en Bastiaan in een miljoenen villa in Bloemendaal. Dat hebben zij niet slecht gedaan.

Het gaat overigens om een tijdelijke huur!