SBS Shownieuws presentatrice Tooske Ragas en haar man Bastiaan kochten een aantal jaren geleden een appartement in Overveen om dit te kunnen verhuren. Dat brengt iedere maand geld op en dat is prettig om de hypotheeklasten te kunnen drukken. Overigens doet de familie Ragas meer met huizen. Zo hebben zij ook nog een verhuur-appartement in Rotterdam en verkochten zij eerder deze woonboerderij in Giethoorn.

Zoveel verdienen Bastiaan en Tooske Ragas met de verhuur van hun appartement

Op het appartement in Overveen rust een hypotheek van 411.000 euro. Zij verhuren het appartement voor 1500 euro per maand en de huurder moet een waarborgsom van 3000 euro  storten. Wat krijgt hij of zij hiervoor?

Indeling appartement

Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft een woonoppervlakte van 77 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt drie, te weten twee slaapkamers en 1 badkamer. De keuken komt uit op het balkon welke op het westen is gelegen. De L vormige woonkamer met open haard geeft toegang tot het balkon over de hele breedte.

Het appartement is gelegen op loopafstand van de dorpskern en het station Overveen. Buiten de maandelijkse huur moet er ook nog maandelijks een bedrag van 150 euro aan servicekosten worden betaald.

Wat is het vermogen van Bastiaan en Tooske Ragas?

We weten dus inmiddels dat het vermogen van Bastiaan en Tooske Ragas naast hun eigen huis ook bestaat uit ten minste twee verhuur-appartementen, waar uiteraard ook hypotheek voor betaald moet worden. Daarnaast hebben ze natuurlijk vermogen opgebouwd met hun andere werkzaamheden. Al met al is het dus wel duidelijk dat de familie Ragas inmiddels miljonair is.