Het heeft even geduurd, maar het schitterende pand van Liesbeth Kamerling, zus van de in 2010 overleden acteur Antonie Kamerling, is verkocht en hoe. Vroeg ze eerst nog 3 miljoen euro voor haar prachtige optrekje, daarna verlaagde ze de vraagprijs met 250.000 euro naar 2.750.000 euro.

VERKOOPPRIJS

Zelf kocht ze het benedenhuis in 2019 voor een bedrag van 435.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 792.000 euro. Het pand is nu verkocht voor een bedrag van 2,7 miljoen euro.

MILJONAIR

Dat is 50.000 euro onder de vraagprijs, maar de winst die Liesbeth maakt is maar liefst 1,9 miljoen euro. En dat maakt dat zij nu in 1 klap de status van miljonair heeft bereikt. Op zeker dat de champagne zal worden ontkurkt.

INDELING WONING LIESBETH KAMERLING

De koper krijgt een werkelijk uniek huis met een woonoppervlakte van maar liefst 346 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De zeer luxe keuken is naast alle denkbare inbouwapparatuur voorzien van een kookeiland en een bar. De living kent een zogenaamde lichtstaat door de dakkapellen waardoor er veel daglicht binnenvalt.

Daarbij is het optrekje deels voorzien van vloerverwarming en is er nog een dakterras van 38 vierkante meter welke is gelegen op het westen. Het is dus echt een familiehuis van het hoogste niveau.

Liesbeth kan nu in ieder geval op jacht gaan naar een nieuwe woning.