Het moet een persoonlijk drama zijn voor Geert Hoes dat hij failliet is verklaard. Alhoewel zowel hij als zijn management de lippen stijf op elkaar houdt, kan het niet anders als dat het voormalige soapie en tv producent prive failliet is.

Bekendeburen ontdekte dat verschillende schuldeisers inmiddels zelfs executoriaal beslag hebben laten leggen op zijn pand aan de Markt in Boxtel. In totaal zijn het er drie.

Al in september 2012 legt een bedrijf uit Nederweert voor ruim 4000,-- euro executoriaal beslag op het pand van Geert. Afgelopen maart legt voor een onbekend bedrag een autobedrijf uit Boxtel ook beslag op zijn woning.

Daar komt ruim 1 week geleden de gemeente Boxtel bij. Zij leggen ook executoriaal beslag op het pand van Geert, nadat aanmaningen niet hebben geholpen. Kortom een drama, waar  hij  niet meer om heen kan. Verliest Geert binnenkort zijn huis?

Als een van de schuldeisers dat wil, zal dit zeker gebeuren. Het geduld is tenslotte eens op. Zijn prive situatie staat nu net zo in de brand als ooit zijn pand!

foto's: Sander van Gils