In de tijd dat Sonja Bakker een relatie had met Barry van Suijdam bouwden zij samen een onroerendportefeuille op. Zo bezitten de twee een aantal appartementen, een bedrijfspand tot aan een kroeg in Volendam.

Nu ze van Barry af is wil Sonja ook zakelijk de banden doorsnijden en heeft ze alvast twee gezamenlijke panden in Amsterdam te koop gezet. Uiteraard met toestemming van Barry.

Het ene pand, een Rijksmonument, kocht zij vorig jaar januari voor 585.000 euro en staat nu te koop voor een prijs van 725.000 euro. Het gaat hier om een winkel met bovenwoning die is verhuurd.

Het andere huis gelegen ook in het centrum van Amsterdam staat te koop voor 412.500 euro. Deze kochten zij vorig jaar voor een bedrag van 4 ton euro. Het gaat dus om een totaal bedrag van ruim 1,1 miljoen euro.

Er zijn nog meer pandjes die zij samen hebben, maar het begin van de zakelijke ontmanteling is hiermee gestart. Sonja heeft voor zichzelf gekozen en wil dus ook zakelijk niets meer te maken hebben met Barry.

De komende tijd zullen er dus nog meer gezamenlijke panden in de verkoop worden gezet. Vette winsten worden er niet op gemaakt, maar dat is voor Sonja ook niet de bedoeling. Ze wil gewoon ook de zakelijke band verbreken.