Huizen
4 juli 2017
 

Sonja Bakker koopt miljoenen villa in het Noord Hollandse plaatsje Bergen. Zie foto's

Sonja Bakker's honger naar het kopen van huizen is blijkbaar nog niet gestild. Nu weer heeft ze een bijzondere villa in het Noord Hollandse Bergen gekocht.

Sonja Bakker heeft een villa gekocht die uit twee huizen bestaat. Ze kocht dit geheel voor de prijs van 1.375.000,-- euro en betaalde het met eigen geld. Sonja heeft goede deal gedaan, want de vraagprijs lag op 1.695.000,-- euro.

Voor dit geld heeft ze een villa met een totale woonoppervlakte van maar liefst 335 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt twaalf, waaronder acht slaapkamers en meerdere badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

Er is in het ene pand een open keuken met diverse inbouwapparatuur, terwijl  het andere gedeelte beschikt over een keuken met inbouwapparatuur en een kookeiland. Dit gedeelte was eerst een pension. Het pand ligt in het centrum van Bergen en in een bosrijke omgeving.

Op het erf ligt niet alleen een klusschuur, maar daar bevinden zich ook parkeerplaatsen voor zo rond de vijf- tot zes auto's. Op dit moment wordt het geheel overigens stevig verbouwd.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.