Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam hebben besloten om definitief een punt achter hun relatie te zetten. Oorzaak is dat Barry weer in dezelfde patronen zou zijn teruggevallen. En dat terwijl hij beterschap had beloofd

Gevolg is wel dat Sonja hiermee miljoenen euro's op het spel zet. De twee hebben namelijk de afgelopen paar jaar met miljoenen euro's gestrooid voor de aankoop van onroerend goed. Ga maar na:

De allereerste investering in 2018 die zij samen deden, was het kopen van de kroeg “De Oude Brug”met bovenwoning in het palingdorp Volendam. Zij betaalden hiervoor 725.000 euro. Maar daar is het absoluut niet bij gebleven.

Diaarna kochten Sonja en Barry in Amsterdam maar liefst vijf optrekjes, waaronder een Rijksmonument, voor in totaal bijna 2,2 miljoen euro. Ook buiten Amsterdam sloegen zij hun slag. In Beverwijk werden meerdere pandjes gekocht. Dat blijkt wel uit het feit dat daar een hypotheek van 2.250.000 euro voor nodig was.

Een winkelpand dat werd gekocht, stond vorig jaar te huur voor 69.000 euro per jaar en zou inmiddels zijn verhuurd. In Beverwijk heeft Barry o.a. voor elf nieuwe appartement gezorgd die eerst zijn verbouwd en daarna in de verhuur zijn gegaan. Dat is de bedoeling van de optrekjes die hij samen met Sonja heeft gekocht.

De strijd kan beginnen.....

Hierdoor zijn ze stevig aan elkaar verbonden. Dat wordt een felle strijd!