In december 2014 kocht Sonja Bakker voor 480.000,-- euro dit monumentale pand in het historisch centrum van Hoorn om daar, samen met haar man Jan Reus, een Bed & Breakfast te gaan beginnen. Uiteindelijk koos de dieetgoeroe ervoor om het huis stevig te gaan verbouwen en er met haar gezin in trekken.

De plannen zijn nu helemaal gewijzigd, want Sonja heeft haar pand in Hoorn nu te koop gezet voor een bedrag van 895.000,-- euro. Op het pand rust weliswaar geen hypotheek, maar er zullen zeker een paar ton euro in de verbouwing zijn gaan zitten.

Hooi mooi het pand is geworden, is op de foto's te zien. De koper krijgt voor zijn geld dit monumentale pand met een totale woonoppervlakte van 254 vierkante meter. In totaal zijn er 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder, Er is een luxe woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur en nog een keuken met openslaande deuren naar de binnenstadstuin met grote veranda.

De achtertuin is 96 vierkante meter groot en ligt op het westen. Daar vind je ook een jacuzzi om heerlijk in te kunnen ontspannen. Sonja en haar gezin gaan zeker wonen in Amsterdam, waar zij vorig jaar augustus voor 1,3 miljoen euro een schitterend grachtenappartement kochten.