In de tijd dat Sonja Silva en haar verloofde Spiros Chalos, tevens manager, gelukkig waren kochten zij een huis in Maarssen. Maar na de breuk moest de boel worden verdeeld en dat heeft Spiros zeker geen windeieren gelegd. Wat is er gebeurd?

Een tijd lang bleven ze beide eigenaar van het huis, maar na enige jaren werd toch besloten om de boel te verdelen. Besloten werd dat Spiros de eigenaar van het huis zou worden en de hypotheeklasten verder op zijn schouders zou nemen.

Na taxatie van het huis bleek dat haar ex verloofde Spiros 'onderbedeeld' was, zodat Sonja hem een bedrag van 5672,-- euro diende te betalen. Maar Spiros haalde de hand over zijn hart en schold Sonja deze schuld kwijt.

Hij vond dat zij schuldenvrij een nieuw leven in moest kunnen stappen. De uitdrukking 'wie goed doet die goed ontmoet' kwam in deze volledig tot zijn recht. Spiros heeft het huis namelijk recent verkocht en dat heeft hem een mooie winst opgeleverd.

De verkoopprijs bedraagt 275.000,-- euro, terwijl de hypotheek op 2 ton lag. Dat betekent dat Spiros een winst van driekwart ton euro op zijn bankrekening kon laten bijschrijven. Als Sonja nog mede eigenaar was geweest zou ze hebben meegenoten van deze winst.

Nu is ze tienduizenden euro's misgelopen!