VVD politica Sophie Hermans, die door Geert Wilders ooit "de tassendrager van Mark Rutte" werd genoemd, wordt niet alleen vice- premier in het Kabinet Schoof, maar is ook beoogd minister van Klimaat en Groene Groei.

VRAAGPRIJS WONING SOPHIE HERMANS

De twee worden nu dus collega's. Sophie heeft haar hoekwoning in het plaatsje Vreeland, gelegen midden in het groen, te koop gezet voor een vraagprijs van 675.000 euro. De woning stond eind 2020 nog te koop voor 375.000 euro en rond die prijs zal Sophie de woning hebben gekocht.

WINST

Bekend is dat zij de woning geheel heeft gerenoveerd, maar bij verkoop op de vraagprijs blijft er redelijk zeker een winst over van rond de 175.000 tot twee ton euro. De koper krijgt voor het geld een leuke en knusse woning met een woonoppervlakte van 93 vierkante meter.

INDELING

Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen. Bijzonder is de eethoek met een vaste hoekbank en een aangebouwde serre die middels harmonicadeuren toegang geeft tot het terras en de tuin

De keuken is een eyecatcher die op maat is gemaakt, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. De voortuin grenst gezellig aan een water en de riante achtertuin biedt uitzicht op een boomgaard.

ENERGIELABEL

De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein. En zoals een toekomstig minister van Klimaat en Groene Groei betaamd is het energielabel A+. Op de begane grond is overigens vloerverwarming.

De woning van Sophie Hermans is een beschermd dorpsgezicht en instapklaar!