Zaterdag 5 juli j.l. viel voor wielrenner Dylan Groenewegen een droom in duigen. Terwijl hij alles op alles had gezet om in Brussel de gele trui te veroveren. viel hij totaal onveracht vlak voor de finish tegen het asfalt. Weg droom.

Maar gelukkig heeft hij nog een grote droom in het vooruitzicht; zijn huis in Vinkevven. Deze kocht de sprinter recent voor de prijs van 635.000 euro.

Hiermee deed Dylan een goede deal, want de oorspronkelijke vraagprijs lag op 697.000 euro. Voor dit geld heeft hij een vrijstaand herenhuis met een woonoppervlakkte van 114 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen plus een vliering en ook nog eens een zolder.

Er is een half open moderne keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft Dylan vanwege de grote raampartijen een prachtig uitzicht.

De tuin ligt op het westen en heeft ook nog eens meerdere terrassen. Maar dit is niet alles. Dylan heeft bij het huis een eigen aanlegsteiger voor een boot.

Het is slechts een kwartiertje varen naar de Vinkeveense Plassen. Wart zal hij hier van gaan genieten. De auto kan hij parkeren op zijn terrein of in de stenen garage.

Overigens heeft de sprinter een hypotheek van iets onder de 540.000 euro op zijn nieuwe paleisje gevestigd.