Stacey Rookhuizen, die we o.a. nog wel kennen als jurylid van X- Factor, heeft haar driekamer penthouse in de Amsterdamse Jordaan te koop gezet voor een prijs van 275.000,-- euro. Zelf kocht zij haar mini penthouse in juni 2010 voor een prijs van 232.500,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 227.500,-- euro.

Als Stacey een koper vindt op de vraagprijs, en dat is op dit moment in Amsterdam niet onmogelijk, dan maakt zij een winst van rond de 40.000,-- euro. De koper krijgt een optrekje met een woonoppervlakte van 43 vierkante meter, bestaande uit totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

Verder is er een open keuken, met alle denkbare inbouwapparatuur. Het penthouse is heel licht door de dakramen en het grote gevelraam. Vanuit de slaapkamer kijk je zo op de Westerkerk. Bijzonder is overigens dat Stacey midden in de kamer een schommel heeft hangen. Erg leuk detail.

Helaas is er geen vaste parkeerplaats voor de auto. Alles is betaald parkeren of je moet een parkeervergunning aanvragen. Dat zal in dit geval geen probleem zijn.