'Ik heb al een jaar lang geen geld gezien', vertelt Rogier Smit aan bekendeburen. 'Het is geld waar ik recht op heb en waarin de rechter mij in het gelijk heeft gesteld. Maar Frank lapt de uitspraak van de rechter gewoon aan zijn laars'.

Waar draait het om? Zoals bekend hebben de heren nog een doorlopend contract bij RTL op basis waarvan ze iedere maand 45.000 euro ontvangen.

Zowel Frank als Rogier hebben recht op de helft van het geld, echter Rogier heeft hier nauwelijks nog een euro van gezien. Het geld komt terecht op de bankrekening van Frank.

'Ik dacht dat het een rekening op beider naam was. Dat had Frank me verteld, maar dat blijkt niet zo te zijn. Ik heb recht op 12x 22.500 euro ofwel 270.000 euro.

Tot nu toe heeft Frank zeven keer een bedrag van 5000 euro overgemaakt ofwel totaal 35.000 euro. Ik krijg dus nog 235.000 euro van hem.

Dat is ook de reden waarom ik beslag had laten leggen op zijn bankrekening en pand. Daarbuiten moet ik ook nog mijn meubels en kleding krijgen.

Het is geld waarop ik gewoon recht heb. Hij is mijn vader niet. Kom op. En de rechter heeft ook bepaald dat hij dat geld aan mij moet betalen.

Blijkbaar lapt hij dit aan zijn laars. Ik wil gewoon het geld waar ik recht op heb. Klaar!'.