Maar ondanks verlagingen tot 995.000,-- euro is er nooit een serieuze koper op komen dagen. En dat terwijl Susan niets lievers wilde als dat het pand zo snel mogelijk zou worden verkocht. Pas dan kan ze samen met haar vriend Peter en de kinderen een nieuw gezinshuis gaan zoeken.

Die wens gaat nu in vervulling, want eindelijk hebben Susan en haar ex vriend Floris, met wie ze een officiele samenlevingsovereenkomst had, na jaren een oplossing gevonden. Susan draagt het huis over aan haar ex. Beide zijn namelijk voor de helft eigenaar van het huis.

Bekendeburen heeft namelijk de hand weten te leggen op het verdelingsdocument. De twee kochten het optrekje in 2008 voor een prijs van 849.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.170.000,-- euro.

In het document staat dat de waarde van het huis wordt gesteld op 900.000,-- euro. Susan moet een  bedrag van 85.000,-- euro aan de bank overmaken ter aflossing van de hypotheek en Floris een bedrag van 160.000,-- euro.

Hij wordt dan niet alleen de eigenaar van het driedubbele bovenhuis, maar moet ook de resterende hypotheek van iets meer dan 9 ton voor eigen rekening nemen. Hij krijgt hier wel iets prachtigs voor terug. Dat blijkt wel uit de foto's.

Susan zal blij zijn dat ze eindelijk van het huis af is en nu samen met haar partner Peter op zoek kan naar het gezinshuis waar ze al een paar jaar verlangend naar uitkijken!!