Nadat recent bekend werd dat Jutta Leerdam en Koen Verweij kort voor de breuk een villa in Heerenveen hadden gekocht, is het nu de beurt aan Sven Kramer.

Sven is eigenaar van een prachtige vrijstaande villa aan het water, ook gelegen in Heerenveen en dit optrekje ligt net als de villa van Jutta en Koen op loopafstand van het ijsstadion Thialf.

De villa ligt aan het water dat uitkomt op de Heidemeer en op loopafstand ligt er ook nog eens een 9 holes golfbaan. Volgens geruchten zou Sven de villa ooit voor zijn ouders hebben gekocht.

De vraagprijs is 1,2 miljoen euro. Zelf kocht hij de villa in 2007 voor een bedrag van 650.000 euro en er rust geen euro hypotheek op het optrekje.

Voor dit geld krijgt de koper een vrijstaande villa gelegen aan het water met een woonoppervlakte van 218 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vier slaap- en 2 badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Koken kan in de luxe woonkeuken voorzien van kookeiland plus diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft uitzicht op de prachtige achtertuin van 777 vierkante meter, gelegen op het oosten.

Voor de auto is er een inpandige garage met plaats voor 1 auto. Sven woont zelf met zijn vrouw Naomi en dochtertje Kae Robin in een schitterende villa in Amstelveen.