Eerst woonde ze er samen met haar toenmalige man Frank van Hoorn en later kreeg zij een relatie met de zakenman Roland Kahn bij wie ze introk. Ook deze relatie behoort inmiddels tot het verleden. Sylvana was bij hem ingetrokken, maar ging na de breuk weer in Duivendrecht wonen.

Maar ze weet het nu zeker: Sylvana wil haar huizen verkopen en weer een nieuwe frisse start kunnen maken. Eigenlijk zijn de twee huizen nu 1 huis, doordat ze samengetrokken zijn. Eerst had Sylvana het huis te koop gezet voor een prijs van 735.000,--, om daarna te zakken naar een nivo van 695.000,-- euro. Omdat het op die prijs niet lukte een koper te vinden, heeft zij nu de huizen afzonderlijk op de markt gezet voor ieder 350.000,-- euro kosten koper.

Het ene huis kocht Sylvana in oktober 2000 voor een prijs van 251.848 euro en in juni 2003 kocht zij het er naast gelegen huis voor een prijs van 312.500 euro. Er rust op beide panden een hypotheek van totaal 755.000,-- euro, zodat een verlies bij verkoop onafwendbaar is.

Ieder huis heeft een totale woonoppervlakte van 130 vierkante meter en kent in totaal 5 kamers, waaronder vier slaapkamers. Er bevinden zich in totaal drie badkamers in de twee huizen en er zijn twee douches en twee toiletten. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Beide achtertuinen zijn in grootte 60 vierkante meter en liggen op het noordoosten.

Verder beschikt een van de huizen over een houten garage waar 1 auto in kan en de ander over een parkeerplaats voor de deur. Beide huizen liggen aan het water. Sylvana zou het liefst weer in Amsterdam gaan wonen.