Omdat de twee bezig zijn met de scheiding, willen ze uiteraard ook zo snel mogelijk van het huis. Syvie en Rafael hebben dan ook besloten om de vraagprijs met bijna 25.000,-- euro te verlagen naar een prijs van 495.000,-- euro.

Alhoewel geen van beiden er slapeloze nachten van zal hebben, neemt het verlies door de prijsdaling verder toe. Zelf kochten ze de schitterende villa in december 2004 voor 539.000,-- euro en lieten er in december 2006 een hypotheek op vestigen van maar liefst 924.000,-- euro.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een optrekje bestaande uit 6 kamers, waaronder o.a. 4 slaapkamers en 1 badkamer. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien.

Dit alles met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. De villa ligt aan het water en heeft rondom het huis een tuin. De auto kun je kwijt in de inpandige garage en de tuinspullen kun je opbergen in de inpandige schuur. Het voormalige liefdesnestje heeft aan zowel de voor- als de achterkant zonwering.

Buiten dit huis staat ook een nog hun landgoed in het Noord Hollandse Bergen te koop voor een nog onveranderde prijs van 1.995.000,-- euro.