Verblijven in hun chique appartement in Den Haag zit er niet meer in. Daar woonden Tatjana en Lex ook eigenlijk nauwelijks meer. Als ze in Den Haag zijn , logeerden ze vrijwel altijd in een zeer luxe suite in een hotel in Den Haag, dat nota bene op een steenworpafstand is gelegen van het appartement.

Deze hebben ze nu dan ook te huur gezet. Maar om het te kunnen huren, zal men diep in de buidel moeten tasten, want de maandelijkse huur bedraagt 8000,-- euro per maand. Uiteraard komen daar de vaste lasten nog bij. Wel wordt er trots gemeld, dat er geen servicekosten zijn.  Wat krijg je voor dit geld?

Je krijgt er voor terug een zeer chique en luxe appartement van een woonoppervlakte van maar liefst 319 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers

Een van de badkamers bevindt zich in de masterbedroom.  En natuurlijk, want ook Tatjana heeft veel kleren, is er een riante walk-in closet voor de kleding.  Koken kan in de zeer luxe woon/ eetkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang biedt naar het zonneterras welke aan het water is gelegen.

Verder is er een inpandige garage. De huurder beschikt over maar liefst twee parkeerplaatsen. En het appartement ligt in een van de gezelligste buurten in  het centrum van Den Haag; tegen Buurtschap 2005 aan.