Ellemieke had voor haar appartement in Amsterdam, dat zij te koop had gezet, een koper gevonden. Deze had het appartement gekocht voor de prijs van 285.000 euro.

Dit staat te lezen in het document waarop bekendeburen de hand heeft weten te leggen. Maar in datzelfde document staat een andere verrassing te lezen.

Ellemieke is niet de enige eigenaar van het optrekje, maar samen met haar ex vriendje, de Spaanse voetballer Jose Rodriguez. Deze voetbalde vroeger nog voor RBC uit Roosendaal en kwam daar nog in opspraak na een vermeende belediging aan het adres van een scheidsrechter.

Ook werd in die tijd, zo tussen 2001 en 2005, over Ellemieke en Jose nu wel of niet een relatie zouden hebben. Vast staat in ieder geval dat de voormalige tortelduifjes samen in 2001 het driekamer appartement kochten voor de prijs van ruim 231.000 euro en er een hypotheek op af sloten van rond de 285.000 euro.

Er was dan ook op de verkoopprijs geen winst te behalen. Verrassend is toch wel dat de twee ex geliefden al die jaren samen eigenaar zijn gebleven van het appartement en geen van twee heeft overwogen om de ander uit te kopen.

Beiden dachten afgelopen maart dat hun appartement was verkocht en hun banden zouden zijn doorgesneden. Maar niets is minder waar. Wat blijkt?

Het appartement staat weer te koop en wel tegen de vraagprijs van 325.000 euro. Het kan niet anders als dat de eerdere koper bijvoorbeeld de financiering niet heeft weten rond te krijgen en daar een voorbehoud voor had ingebouwd.

Dat zal best wel even een tegenslag voor Ellemieke en Jose zijn geweest, maar wellicht dat ze nu wel een kleine winst kunnen behalen met de verkoop van het appartement. Inmiddels is het optrekje verkocht onder voorbehoud.

En nu maar hopen dat er niet weer een kink in de kabel komt.