Michael van der  Plas, de ex man van Samantha de Jong ofwel Barbie, is op dit moment met zijn reallife soap 'de van der Plasjes draaien door 'wekelijks te bewonderen op Youtube, zit het zeker niet allemaal mee. De soap loopt gelukkig goed, maar Michael is met zijn vriendin Naomi niog altijd op zoek naar woonruimte in Den Haag/ Scheveningen.

En zolang hij geen adres heeft in Nederland, kan hij ook niet worden ingeschreven. De laatste keer dat hij dit een maandje terug heeft geprobeerd, werd de aanvraag door de overheid afgekeurd. Hij zit dus eigenlijk in een vicieuze cirkel.

Daar komt bij dat dit weekend het gerucht de ronde deed, dat zijn vriendin Naomi zwanger zou zijn. Bekendburen vroeg om een reaxtie aan zijn manager Jake Hampel en deze betitelde het gerucht als 'eeh broodje aap verhaal'. Aan Michael vroegen wij nog niet zolang geleden of hij zijn ex vrouw Samantha nog zou gaan bezoeken in de kliniek in Schotland en het antwoord was duidelijk 'Nee, ik heb gen enkel plan om haar te bezoeken'.