Bij cabaretier Theo Maassen valt even weinig te lachen. Hij slaat letterlijk om hem heen en daar gaan veel verhalen over. Op een moeilijk moment kan hij troost vinden in de slag die hij geslagen heeft met zijn huizen.

Theo Maassen onder vuur wegens huiselijk geweld

Cabaretier Theo Maassen wordt  beschuldigd van ernstig huiselijk geweld ofwel Theo zou last hebben van losse handjes. Zo zou hij zijn vrouw Joyce een gebroken neus hebben bezorgd en zijn vorige vriendin een hoofdwond.

Theo Maassen heeft nog niet willen reageren op de beschuldigingen, maar zal zeker zijn baan als presentator van het VPRO programma Zomergasten gaan verliezen. Moeten we nu financieel medelijden met hem hebben?

Vermogen Theo Maassen

Bekendeburen dook even in zijn cijfers bij de Kamer van Koophandel en van wat we daar zagen moesten we de wenkbrauwen fronzen. Theo heeft 1 bedrijf met de naam "Theo Maassen Holding B.V.", gevestigd in Eindhoven.

Het eigen vermogen van deze BV bedroeg eind 2022 namelijk bijna 2,9 miljoen euro! Een jaar eerder was dat nog 2,4 miljoen euro. Daarnaast bezit hij meerdere huizen en dat maakt Theo Maassen ook een pandjesbaas...

Huizen van Theo Maassen

Op zijn naam staan namelijk in het Openbaar Kadaster vijf panden die hij vanaf 2005 tot en met 2020 heeft gekocht voor totaal bijna 2,6 miljoen euro. Op deze panden is slechts 1 hypotheek te vinden van 550.000 euro.

Theo Maassen deelt financiële klap uit

De huidige waarde van zijn panden zal zeker meer dan verdubbeld zijn, zodat je de grappen makende Theo mag schatten op zo'n 8 miljoen euro en dat is zeker niet om te lachen! Hiermee deelt hij dus ook een klap uit.

Overigens is Theo Maassen niet de enige onverwachte pandjesbaas die investeert in Eindhoven en omgeving. Kijk maar...