Thijs Romer, de ex van Katja Schuurman, heeft een prachtig appartement gekocht op het landgoed 'Zwaanwijck' in Nigtevecht en wel pas naast het huis van zijn beste vrienden Wendy van Dijk en Erland Galjaard.

Hij kocht het appartement in het koetshuis, een rijksmonument, voor een bedrag van 805.000,-- euro, terwijl de vraagprijs 850.000,-- euro bedroeg. De totale oppervlakte van het appartement bedraagt 138 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Er is een semi open keuken, die van alle benodigde inbouwapparatuur is voorzien. Op het landgoed mag Thijs gebruik maken van de tennisbaan, het buitenzwembad en krijgt hij een eigen ligplaats met aanleg steiger.

Het appartement ligt namelijk aan de Vecht. Zij appartement wordt omgeven door tuin. De zijtuin is 240 vierkante meter groot en ligt op het zuiden. Thijs moet wel als periodieke kosten een bedrag betalen van 693,-- euro per maand>

De overdracht vindt plaats op 7 februari 2017. Dan zal hij Amsterdam verruilen voor Nigtevecht en hartelijk worden ontvangen door zijn vrienden Wendy en Erland. Jort Kelder woonde jarenlang in een kasteelappartement op het landgoed, waar hij o.a. samenwoonde met Georgina Verbaan.