Thomas Acda, bekend van het duo Acda en de Munnik en van de hilarische serie 'Jeuk' met Peter Heerschop en die tegenwoordig schittert in de commercial van supermarkteten Lidl, heeft zijn grachtenpand te koop gezet voor een bedrag van 2.500.000 euro kosten koper.

Zelf kocht Thomas het pand, dat twee appartementen beslaat, in 2008 van Katja Schuurman voor de prijs van 1.425.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen euro.

Aan de horizon schittert dus een winst van maar liefst 1 miljoen euro.. Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Dit koopt een prachtige maisonnette met een woonoppervlakte van 272 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder 4 slaap- en 1 badkamer met jacuzzi. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de mooi luxe open keuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapapratuur.

Bijzonder is dat twee ingangen zijn doordat het geheel uit twee huisnummer bestaat. Kortom; Thomas zal niet veel moeite hebben om op korte termijn een koper te vinden.

DROOM WEG BIJ DE BEELDEN VAN VILLA YOLANTHE OP IBIZA. ZIE VIDEO