Eind september zette Thomas Acda, bekend van het duo Acda en de Munnik en van de hilarische serie 'Jeuk' met Peter Heerschop en die tegenwoordig schittert in de commercial van supermarkteten Lidl,, zijn Amsterdamse grachtenpand te koop voor een bedrag van 2,5 miljoen euro.

Hij kocht dit pand overigens van Katja Schuurman. Maar blijkbaar is een koper toch moeilijk te vinden en heeft Thomas de vraagprijs verlaagd met 250.000 euro naar 2.250.000 euro. Opmerkelijk want de huizenmarkt in Amsterdam maakt toch een overspannen indruk.

Of is de top nu bereikt en merkt Thomas dat als eerste? Zelf kocht Thomas het pand, dat twee appartementen beslaat, in 2008 van Katja Schuurman voor de prijs van 1.425.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen euro.

Aan de horizon schittert dus nog altijd een winst van maar liefst driekwart miljoen euro.. Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Dit koopt een prachtige maisonnette met een woonoppervlakte van 272 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder 4 slaap- en 1 badkamer met jacuzzi. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de mooi luxe open keuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapapratuur.

Bijzonder is dat twee ingangen zijn doordat het geheel uit twee huisnummer bestaat.