DJ Tiesto heeft zijn dubbel bovenhuis aan de Prinsengracht weer in de verkoop gezet, nadat hij deze een paar weken geleden uit de verkoop had gehaald.

Ditmaat is de vraagprijs 1.650.000 euro. Een ton minder dan een maand geleden. In totaal komt de korting uit op zes ton euro, want zijn allereerste vraagprijs luidde 2.250.000 euro.

Een teken dat Thijs, zijn echte voornaam, haast heeft om van het optrekje af te komen. Voor dit geld krijgt de koper een prachtig appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 208 vierkante meter.Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder twee slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee verdiepingen.

Er is een zeer luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. En dit is nog niet alles. Er zijn twee terrassen, waaronder een riant dakterras, waar men kan genieten van het uitzicht over de binnenstad van Amsterdam.

Het bovenhuis staat op naam van Prime Time Management, waarvan Tiesto's bedrijf Eagle B.V. volledig eigenaar van is. Op het pand rust geen hypotheek.

Dat wordt griezelen in de duinen. Zie angstaanjagende video