Financieel gaat het de populaire zanger zeer voor de wind. Het geld stroomt binnen. Natuurlijk heeft Tino, evenals zijn collega’s, last gehad van de coronatijd, maar nu er weer optredens geboekt kunnen worden is het financieel gezien een feestje voor Tino. 

Hij is enig eigenaar van Tino Martin Entertainment B.V. In 2017 bedroeg het eigen vermogen nog maar slechts 87.000 euro. Natuurlijk zal hij daar toentertijd ook wel trots op zijn geweest. Maar vanaf dat moment ging het snel.

TINO MARTIN RIJKDOM

In 2019 was het vermogen al gestegen naar 1 miljoen euro en mocht Tino zich miljonair noemen. Dat bleek echter niet eens de top te zijn, want wie een blik werpt op de meest recente cijfers die hij bij de Kamer van Koophandel heeft gedeponeerd ziet dat het eigen vermogen van zijn bedrijf als een raket is gestegen naar iets onder de 2 miljoen euro!

TINO MARTIN PRIJS OPTREDEN

Waar houdt het op? Voor een optreden betaal je 12.500 euro en zijn agenda zit zowat helemaal vol. En dan hebben we het nog niet over zijn villa in Vinkeveen die hij voor 1,1 miljoen kocht en waar zeker een behoorlijke overwaarde van 1 miljoen  euro op rust.

De zon schijnt dus volop in zijn leven; hij rijgt de successen aaneen, is multi miljonair, en ook op het gebied van de liefde valt er niets te klagen.