De gouden tijden op de huizenmarkt behoren voorlopig tot het verleden. Prijsverlagingen en weinig tot geen kijkers zijn aan de orde van de dag. Ook top fotograaf en SBS Shownieuws deskundige William Rutten moet er aan geloven.

Hij had zijn prachtige landhuis in het plaatsje 's Gravenland te koop gezet voor een vraagprijs van 2 miljoen euro. Deze heeft hij nu verlaagt naar 1.850.000 euro.

Medelijden hoeven we met William niet te hebben, want er rust op het landhuis slechts een hypotheek van 136.000 euro ofwel hij maakt nog altijd kans op een winst van 1,7 miljoen euro. Kassa. En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Een landhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 596 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt negen, waaronder zeven slaap- en 3 badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen en een kelder. Koken kan in de luxe leuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Buiten een achtertuin van 221 vierkante meter gelegen op het zuiden en een zijtuin is er ook een dakterras.

De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd.