Veel bekende Nederlanders laten hun huis stylen door top interieur stylist Eric Kuster. Zo toverde hij het appartement van Yolanthe en Wesley in Milaan en het grachtenpand in Amsterdam om tot een droompaleis en nam hij ook de villa van Ronald Koeman in Portugal onder handen.

En natuurlijk zijn veel mensen nieuwsgierig hoe Eric zijn eigen huis heeft ingericht, Zo'n kans doet zich niet vaak voor,  maar omdat Eric zijn villa in het Gooise Huizen te koop heeft gezet kan iedereen nu even binnenkijken in zijn eigen droomhuis.

Eric heeft zijn villa te koop gezet voor een prijs van 2.150.000,-- euro. Zelf kocht hij zijn droomhuis in december 2007 voor een prijs van 1.650.000,-- euro en heeft er een hypotheek op rusten van 2,2 miljoen euro. Afgaande op de hypotheek zal hij zeker geen winst maken.

Voor dit geld krijgt de koper een geheel vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 456 vierkante meter. In totaal zijn er 9 kamers, waaronder vier slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Uiteraard is de woonkeuken een lust voor het oog en voorzien van alle denkbare inbouw apparatuur en de laatste snufjes.  In de villa vind je verder nog een fitness/ health room en een archiefkamer. Om de villa ligt een schitterende tuin met vijver en zonneterras, welk ook nog eens op het zuiden is gelegen.

Kortom; een huis om in weg te dromen. Of je het interieur erbij krijgt is niet bekend.