Topmodel Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen, zoon van EO tv presentator Bert van Leeuwen van het Familiediner, hebben hun appartement in Zoetermeer te huur gezet voor 1395 euro per maand.

Waarborgsom appartement Romee Strijd

De huurder moet ook nog wel een waarborgsom storten van 1 maand huur en dan zijn Romee en Laurens je huisbaas. Je moet vlug zijn want er heeft zich al iemand aangemeld die het appartement wil huren.

Romee en Laurens kochten dit driekamerappartement voor het bedrag van 305.000 euro. Dat terwijl de vraagprijs op 275.000 euro lag!

Indeling appartement

De huurder krijgt een woonoppervlakte van 73 vierkante meter met drie kamers tot beschikking. Uiteraard is er een balkon. De open keuken is luxe en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. De drie ton euro hebben zij uit eigen middelen betaald. Ondanks een enorm verlies lijkt er dus van verhuur uit geldnood geen sprake.

Waar woont Romee Strijd?

Natuurlijk staan het topmodel en de zoon van Bert van Leeuwen door deze verhuur niet op straat. In tegendeel, ze wonen in een prachtige villa. Recent bood het glamourpaar overigens een gratis nachtje slapen aan in hun riante villa in Pijnacker. Of er al een winnaar is, is niet bekend.