Voor Touriya Haoud kun je alleen maar respect opbrengen. Niet alleen vereenzaamde ze in Amerika na de scheiding van haar man Greg Vaughan, maar werd ze in januari 2020 getroffen door lymfeklierkanker.

Ook haar kinderen heeft ze moeten achterlaten in Amerika. Die wonen bij hun vader Greg en gelukkig gaat dat goed. Gelukkig komen ze deze zomer naar Touriya om hier de vakantie te vieren en uiteraard kan zij hier niet op wachten.

Zakelijk gaat het Touriya, voormalig beste vriendin van Sylvie Meis, voor de wind. Dat blijkt wel uit het feit dat zij is verhuisd naar een duurder appartement. Voor haar vorige optrekje betaalde Touriya een maandelijkse huur van 2250 euro per maand en voor haar nieuwe huurappartement is dat 3450 euro per maand ofwel 1200 euro meer.

Het betreft een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 110 vierkante meter gelegen aan het water. Zij huurt het zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Verder beschikt het apparement over een riant terras. 

Er is een luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur. Wel heeft Touriya een eenmalige waarborgsom moeten betalen van 6900 euro. Haar auto kan ze parkeren in de ondergrondse parkeergarage.