In 2013 werd Onno Hoes, toen nog burgemeester van Maastricht, in de lobby van een hotel in Maastricht zoenend op de plaat vastgelegd met een man die vele jaren jonger was.

Het ging om Ruud Schepers die het heel gezellig had met Onno. Uiteraard ontketende dit een hoop herrie in het huwelijk van Onno en Albert.

Jarenlang hebben we er eigenlijk weinig over gehoord, tot nu dan. Wat blijkt? Deze zelfde oude toyboy van Onno, die voor zoveel problemen heeft gezorgd in hun huwelijk, is nu hun bovenbuurman in Maastricht.

Deze Ruud heeft namelijk oktober vorig jaar een penthouse gekocht voor 1,2 miljoen, welke precies boven het appartement ligt van Onno en Albert. Zij kochten dit appartement begin 2020 voor iets onder de 1,1 miljoen euro.

Maar het kan nog gekker: het penthouse dat deze Ruud heeft gekocht is het oude optrekje van Albert en Onno. Maar ga nu niet denken dat dit allemaal zo bewust is gegaan. Nee, volgens de heren berust dit alles op louter toeval!

Dus de voormalige toyboy wist niet dat Onno en Albert daar wonen en wist niet dat dit het oude penthouse was van de heren. Wat is het antwoord?