Adjiedj Bakas is al jarenlang de toonaangevende trendwatcher van Nederland. Helaas zou hij, volgens goed ingevoerde bronnen, zijn getroffen door een hersenbloeding en daardoor voorlopig zijn uitgeschakeld.

Wellicht om die reden heeft Adjiedj zijn schitterende pand in Amsterdam Zuid te koop gezet voor een bedrag van 2.450.000,-- euro. Hij kocht het zelf in april 2002 voor een onbekend bedrag.


Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? In ieder geval een prachtig en bijzonder pand, dat uit drie appartementsrechten bestaat.

Het bestaat uit een dubbel benedenhuis, een eerste verdieping en een dubbel bovenhuis met een riant dakterras. De totale woonoppervlakte bedraagt 329 vierkante meter. Totaal aantal kamers is twaalf, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over maar liefst zes verdiepingen.  Verder zijn er twee keukens met diverse inbouwapparatuur in het pand en is er een speciale kantoorruimte. de achtertuin is 22 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.

In totaal zijn er vier balkons en een riant dakterras. Voor het parkeren van de auto is helaas een vergunning nodig van de gemeente Amsterdam. Het pand ligt in de levendige 'Pijp' buurt en op een steenworp afstand van de Albert Cuyp, Rijksmuseum en het Concert gebouw.