Zangeres Trijntje Oosterhuis zette haar dubbele appartement in Amsterdam Oud- Zuid te huur voor een bedrag 3750 euro per maand, maar daar kwam niemand op af en ja, dan moet je actie ondernemen.

TRIJNTJE OOSTERHUIS HUURKORTING

Ze heeft dan ook besloten om de huur met 500 euro te verlagen naar 3250 euro per maand Daarbij moet de huurder nog wel  een eenmalige waarborgsom betalen van 6500 euro. Wat krijg je als huurder voor deze prijs? Een tussengelegen dubbel appartement met een woonoppervlakte van 200 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen. De keuken is zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder beschil je over een balkon op het westen, maar ook over een dakterras met prachtig uitzicht.

TRIJNTJE OOSTERHUIS STYLING

Het optrekje wordt gemeubileerd verhuurd, dus kun je gelijk zien wat de smaak van Trijntje is. Voor het parkeren van de auro heb je een parkeervergunning nodig van de gemeente. Trijntje en haar gezin wonen zelf in een zeer leuk huis in Abcoude.