Niet zo verwonderlijk, want het huis, een zogenaamde Loft, straalt een en al klasse uit. En natuurlijk heeft Rudolph in zijn huis, een voormalig pakhuis, een schitterende keuken laten plaatsen. Een droom voor iedereen die van koken zijn hobby heeft gemaakt. En uiteraard zal de keuken een belangrijk verkoop item zijn geweest.

De vraagprijs lag op 525.000,-- euro en de Loft zou verkocht zijn boven het half miljoen euro. Dat betekent in ieder geval dat Rudolph een kleine winst heeft gemaakt. Zelf kocht hij het huis in november 2006 voor een prijs van 425.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 500.000,-- euro.

De koper krijgt een benedenwoning met een totale woonoppervlakte van 207 vierkante meter, bestaande uit in totaal 5 kamers, waaronder twee slaapkamers, een  badkamer maar ook een bibliotheek/ kantoorkamer.

In de riante living bevindt zich de keuken/ kookeiland. Deze is voor de liefhebber om je vingers bij af te likken. Uiteraard is de keuken van alle luxe en gemakken voorzien. Er is zelfs nog een extra keuken.

De badkamer beschikt over een ligbad en een ruime inloopdouche inclusief stortdouche. En natuurlijk ontbreekt de walk-in closet niet. Buiten een gezamenlijke tuin, zijn er ook twee patio's waar je heerlijk kunt relaxen.

Al met al geen wonder dat het huis van de populaire TV kok slechts vijf weken te koop heeft gestaan. Rudolph en zijn vriendin zijn op dit moment op jacht naar een nieuw droomhuis!!