TV presentator Erik Dijkstra, die de bijnaam Jakhals Erik heeft kennen we o.a. van Per Seconde Wijzer en Tour de Jour, en zijn partner Hester van Dijk zijn na een relatie van zeventien jaar uit elkaar.

Samen hebben ze een dochter en een zoon. Ondanks dat hij volgens eigen zeggen kapot was van de breuk, heeft hij zijn geluk inmiddels alweer gevonden bij een andere vrouw. Maar samen met zijn ex Hester kocht hij een paar jaar geleden een eengezinswoning in Amsterdam.

Zij betaalden hiervoor 805.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 827.000 euro. De vraag is nu wie er kan blijven wonen; Erik of Hester met de kinderen. Erik zou hierover, volgens geruchten, in een hevige strijd zijn verwikkeld met zijn ex. Of gunt hij haar de woning?

Dan moet er wel worden afgerekend en zal Hester Erik geld moeten betalen bij overbedeling. Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van 150 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, verdeelt over twee woonlagen.

De woonkeuken is op maat gemaakt en voorzien van diverse inbouwapparatuur. 1 auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. Leuk detail is dat voor de deur een boot kan aanmeren.

De vraag is of dat Erik er met zijn nieuwe vriendin gaat wonen of Hester met de kinderen.. Bekendeburen houd je op de hoogte.