Eindelijk oplossing voor dit verwaarloosde en mishandelde paarden

Tot op heden rept de media alleen maar over een doorstart van Wendy van Dijk, nadat het faillissement was aangevraagd voor het bedrijf Disq Mobile Gym Nederland B.V.

Haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema, bedenker van de Disq en de man die de rechten zou bezitten, daar werd geen woord over gerept.

Onterecht, want bekendeburen heeft ontdekt dat Robbert een nieuw bedrijf is gestart,want hij heeft op 14 juli j.l. een nieuw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Disq Club B.V. met als doelstelling “exploiteren Fitness onderneming”.

Hij gaat dus verder en mag het woord “Disq”  gebruiken. Dit omdat hij de rechten hiervan bezit. En wie is de bestuurder van zijn nieuwe bedrijf? Ja, inderdaad zijn vader.

Die blijft op de achtergrond dus nog altijd een belangrijke rol spelen. Is zijn nieuwe bedrijf gewoon te vinden bij de Kamer van Koophandel, van een bedrijf onder de naam “Wendy’s Club” is tot op heden geen spoor te vinden. De strijd is uiteraard voorlopig nog niet gestreden.

Zijn vader heeft in april al eens een lening verstrekt en daarom ook een hypotheek op de woning van Robbert gevestigd en....... bij in gebrekestelling mag zijn vader het huis op de veiling verkopen.

Hiermee lijkt het beslag dat Wendyop het huis van haar voormalige zakenpartner heeft laten leggen weinig tot geen waarde te hebben. Daar waar de vader van Robbert de woning gelijk op de veiling  mag brengen ( executie) is het beslag van Wendy meer een verzekering van haar vordering ( conservatoire).

En nu met het nieuwe bedrijf lijkt hij Wendy wederom te gaan verslaan. 

Eindelijk oplossing voor dit verwaarloosde en mishandelde paarden