Eva van Wijdeven, voormalig deelneemster aan Expedtie Robinson en bekend als actrice in de serie Dunya en Desie, zal vannacht slecht hebben geslapen, want vandaag 11 mei is het voor haar op financieel gebied D Day.

In opdracht van de bank, die hypotheekhouder is, wordt haar appartement in Amsterdam geveild en dat slecht nieuws. Iedereen weet dat wanneer je woning op de veiling wordt verkocht deze aanmerkelijk minder zal opbrengen dan in de vrije verkoop.

De situatie is ontstaan door het niet nakomen van haar betalingsverplichting aan de Bank. Op het appartement, met een woonopperlvakte van 75 vierkante meter en bestaande uit totaal drie kamers en nog een riante achtertuin, rust een hypotheek van 375.649 euro.

Volgens de bank verhuurt ze haar appartement en dat is zonder toestemming van de hypotheekhouder overigens niet toegestaan. Vandaag weet Eva in ieder geval hoe na vandaag haar financiele toekomst eruit ziet.

Ze kocht het appartement zelf in 2018 voor 309.000 euro en zelfs op die prijs zal ze een aanmerkelijk verlies lijden. Het ziet er dus niet goed voor haar uit!  We houden je op de hoogte.