Op de eerste beelden is te zien dat vanmorgen vroeg de verhuiswagen parkeerde voor de deur van het appartement van Sabia in Hamburg. Morgen zullen de spullen uit het appartement van Rafael worden gehaald. Ondanks dat de verhuizers het meeste werk verrichten, zijn zowel Rafael als Sabia niet te beroerd om ook de handen uit de mouw te steken.

De tortelduifjes willen natuurlijk vanavond nog in hun droompaleis blijven slapen en zullen daarom alles op alles zetten om vandaag voor het grootste gedeelte klaar te zijn met de verhuizing. Eind vorige week werden de laatste aanpassingen nog aan de villa gedaan om te zorgen dat Rafael en Sabia erin konden trekken.

Zoals bekend huren ze de benedenverdieping van de villa, die uit twee zeer luxe appartementen bestaat. Hun gedeelte van de villa beschikt over totaal 7 kamers en 4 badkamers en heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 329 vierkante Hun droomhuis is afgewerkt met de meest luxe materialen die er bestaan.

De keuken is van alle gemakken voorzien en de badkamers zijn een lust voor het oog. Door het hele huis ligt een parketvloer en natuurlijk ontbreekt de open haard niet. Vanuit o.a. de woonkamer hebben ze uitzicht op de rivier de Alster en Rafael en Sabia beschikken over een eigen aanlegsteiger.

De huur die zij maandelijks moeten betalen is rond de 7300,-- euro!

Foto's: Monika Cislo