Victoria Verstappen, het 22 jarige zusje van Formule 1 coureur Max Verstappen, heeft binnen 2 weken een koper gevonden voor het door haar broer gefinancierde penthouse aan de Zuid As in Amsterdam.

Zij kocht het voor 3,3 miljoen euro, Max verstrekte de hypotheek van 3,5 miljoen euro en de vraagprijs luidde 3.950.000 euro. Voor de koper geen bezwaar.

Dat betekent dat Max zijn 3,5 miljoen euro weer terug heeft en zusje lief een winst van tegen de half miljoen euro op haar bankrekening mag bijschrijven.

En de koper? Het penthouse ligt op de 27ste verdieping en heeft een fantastisch uitzicht over de stad. Het zal 's avonds wel een sprookje zijn.

Het penthouse zelf heeft een woonoppervlakte van maar liefst 376 vierkante meter en telt drie slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom beschikt over een badkamer en suite met een jacuzzi, een sauna en een fitnessruimte om in shape te blijven. En dat is niet alles.

De keuken is uiteraard zeer luxe en van alle gemakken voorzien en uiteraard ontbreekt het kookeiland niet. Het penthouse heeft hoge ramen waardoor het uitzicht alleen maar nog mooier is.

Tevens zijn er voor de auto twee parkeerplaatsen die 150.000 euro per stuk kosten. De servicekosten zijn niet misselijk: totaal zo'n 1000 euro per maand.

Maar ja, doordeweeks is er wel een huismeester aanwezig. Kijk verder maar zelf naar deze parel...