Maar nauwelijks drie weken heeft de villa van Sven Kramer in Heerenveen te koop gestaan of deze is al verkocht.  De vraagprijs was 1,2 miljoen euro. Zelf kocht hij de villa in 2007 voor een bedrag van 650.000 euro en er rust geen euro hypotheek op het optrekje.

Dit betekent dat Sven minstens 550.000 euro winst maakt. Maar ook dat hij de volledige 1,2 miljoen euro op zijn bankrekening kan laten bijschrijven vanwege ontbreken van een hypotheek. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Voor dit geld krijgt de koper een vrijstaande villa gelegen aan het water met een woonoppervlakte van 218 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vier slaap- en 2 badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Koken kan in de luxe woonkeuken voorzien van kookeiland plus diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft uitzicht op de prachtige achtertuin van 777 vierkante meter, gelegen op het oosten.

Voor de auto is er een inpandige garage met plaats voor 1 auto. Zelf wonen Sven en zijn gezin in een prachtige villa in Amstelveen.