ZIE HIER DE VIDEO VAN DE VILLA

Jarenlang deelden Hans en Connie Breukhoven met hun gezin lief en leed in deze villa in Wassenaar. Uiteindelijk bleef Hans door hun scheiding alleen achter in de villa en verkocht deze in 2014 voor een bedrag van 3.600.000 euro. Hans leed toen een behoorlijk verlies, want er rustte meer dan 5 miljoen aan hypotheken op het pand

BESLAG

Connie, die in die tijd ook nog eens voor 7,5 miljoen aan beslag legde op de villa, woonde toen al alleen in haar appartement aan de PC Hooftstraat in Amsterdam en Hans verhuisde naar Londen. Helaas werd hj getroffen door kanker en overleed op 20 januari 2017.

TE KOOP/ TE HUUR

De villa staat nu zowel te koop als te huur. Te koop voor een vraagprijs van 3.975.000 euro en te huur voor 13.000 euro per maand plus een eenmalige waarborgsom van 26000 euro.

INDELING VILLA

Voor dit geld krijgt de koper/ huurder een prachtige villa met een woonoppervlakte van 474 vierkante meter, totaal twaalf kamers, waaronder zes slaap -en drie badkamers plus een sauna, een zwembad en een dakterras.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Ook is er nog een vrijstaande garage die plaats biedt aan twee auto’s. Kortom; een droomvilla