TV presentatrice en gezondheidsexpert Vivian Reijs, de ex vrouw van John Ewbank, heeft recent een schitterende twee onder 1 kapwoning gekocht in het Gooise plaatsje Laren. Zij betaalde hiervan de koopsom van 975.000 euro.

ZOVEEL EIGEN GELD ZIT ER IN HAAR NIEUWE HUIS

Daarmee wist ze een korting te bedingen van 20.000 euro, want de vraagprijs lag op 995.000 euro. Tevens heeft Vvian er een hypotheek op laten vestigen van 630.250 euro. Dat betekent dat zij aan eigen geld er bijna 345.000 euro in heeft geinvesteerd.

Wat heeft Vivian precies gekocht voor dit geld? Een leuke twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 224 vierkante meter. Ze heeft de beschikking over vijf slaap- en drie badkamers.

INDELING WONING VIVIAN REIJS

Dit alles verdeelt over drie woonlagen en een kelder.  Koken kan ze in de grote leefkeuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken kom je in een multi functionele ruimte van 50 vierkante meter, waar Vivian o.a. haar kantoor kan vestigen.

Verder is de woning omgeven door een voor-zij- en achtertuin van 128 vierkante meter, die op het oosten ligt. De auto kan worden geparkeerd op de eigen oprit. Het centrum van Laren ligt op loopafstand. Vivian zal zeker gelukkig zijn met haar nieuwe paleisje.