STEVEN GERRALD

Voetballer Georginio Wijnaldum is door bondscoach Ronald Koeman weer geselecteerd voor het Nederlands Elftal. Georginio voetbalt sinds vorig jaar in Saoedi Arabie bij de club Al- Ettifaq, waar Steven Gerrard trainer is.

VRIJSTAANDE VILLA WIJNALDUM

Eerder voetbalde de middenvelder bij o.a. PSV, Feijenoord, Liverpool, Paris Saint Germain en AS Roma. In het Midden- Oosten zal hij op zeker een dikke belegde boterham verdienen. Wijnaldum heeft besloten zijn vrijstaande villa in Rhoon, gelegen ten zuidwesten van Rotterdam, te koop te zetten.

VRAAGPRIJS

De vraagprijs is 799.000 euro Zelf kocht hij dit optrekje in 2009 voor 480.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 550.000 euro. Hij kan er dus rond de kwart ton euro winst op scoren.

INDELING VILLA WIJNALDUM

En wat heeft hij de koper te bieden? Een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 175 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder 5 slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen.

In de badkamer bevindt zich een duo whirlpool met bluetooth bediening, onderwater kleurentherapie, touchscreen bedieningspaneel, temperatuurregelaar en arm– en hoofdsteunen is het pronkstuk in de badkamer

ENERGIELABEL A/ ZONNEPANELEN

De keuken is luxe en voorzien van alle gemakken, De auto kan worden geparkeerd op de oprit of de eigen garage. Uiteraard is er ook door Wijnaldum aan energiebesparing gedacht .Zo heeft de woning negen zonnepanelen en energielabel A.

De achtertuin met serre grenst aan het water. Al met al een schitterende woning voor een redelijke prijs!

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl