Ajax voetballer Hakim Ziyech kocht vorig twee super de luxe appartementen in Amsterdam voor een totaal bedrag van 1.675.000 euro. 

Hakim hoefde hiervoor geen beroep te doen op een bank voor het aantrekken van een hypotheek. Beide optrekjes heeft hij met eigen geld gekocht.

Het appartement, waarvan de foto's zijn en dat hem 850.000 euro heeft gekost, is gelegen aan de bekende Zuid As in Amsterdam en heeft een woonoppervlakte van 117 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Koken kan in de zeer luxe keuken die niet alleen over een kookeiland beschikt maar ook over diverse inbouwapparatuur.

De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage van het complex. Hakim kan zonnen op het riante dakterras. Leuk detail is dat er een huismeester aanwezig is en dat zijn collega voetballer Frenkie de Jong hier ook een appartement heeft gekocht.

Het tweede appartement, gelegen in Amsterdam Oud West, kocht de Ajax voetballer voor de prijs van 825.000 euro. Het betreft een hoogwaardig gerenoveerde vierkamer woning met een woonoppervlakte van 108 vierkante en dat over drie balkons beschikt.